Supervisie

Ik ben geregistreerd VGCT supervisor. In het kader van het VGCT traject kun je bij mij terecht voor individuele supervisiesessies en voor het begeleiden van een N=1 nieuwe stijl. Mocht je leertherapie willen volgen in het kader van de VCGT opleiding – oude stijl kan – dat ook. Hiernaast is het mogelijk om in het kader van de GZ opleiding  supervisie op het gebied van behandeling bij mij te volgen. Als je dat wilt kunnen de sessies dan tellen voor zowel je opleiding als GZ psycholoog als voor je opleiding tot cognitief gedragstherapeut.  

Het tarief voor een supervisiesessie is 100 euro per 45 minuten. Wanneer je supervisie volgt in het kader van het schrijven van een N=1 reken ik ook tijd voor het meelezen van je verslag. 

Voor een kennismakingsgesprek reken ik geen kosten. In dit gesprek kunnen we beiden exploreren of we een passende match zijn. Neem contact met me op wanneer je vragen hebt of interesse hebt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

N=1 VGCT begeleiding

Ik begeleid N=1 verslagen in het kader van het VGCT opleidingstraject in de nieuwe stijl. Hierbij wordt een behandeling gevolgd van minimaal acht sessies. 

Individuele supervisie VGCT 

 Aan de hand van je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) werken we we aan de doelen die jij voor jezelf hebt opgesteld. We besteden tijd aan de praktijktoetsen in het kader van het VGCT traject danwel in het kader van GZ opleiding.  

 

Scroll naar boven