Contact

Email: info@mariannekeur.nl 

Telefoon: +31648935231 

Gedurende de dag ben ik vaak in gesprek en daardoor minder goed telefonisch bereikbaar. Als je mijn voicemail inspreekt dan probeer ik je binnen 2 werkdagen terug te bellen. Stuur geen persoonlijke informatie via email of WhatsApp, aangezien dit niet voldoende beveiligd is. 

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag 

Bij spoed of crisis kun je contact opnemen met je huisarts of huisartsenpost. Ook kun je contact opnemen met 113 wanneer je gedachten aan de dood hebt.

 

Locatie 

Benoordenhoutseweg 21, 2596 BA te Den Haag. Dit is een verzamelgebouw met meerdere bedrijven. Ik zit op kamer 2.11. Je kunt op de (zwarte) intercom beneden zoeken op mijn naam (niet op het nummer) om aan te bellen. Het is goed om te weten dat ik geen wachtkamer heb, dus dat het handig is om je te houden aan het afgesproken tijdstip.

In de omgeving is het betaald parkeren. Op www.prettigparkeren.nl kun je eventueel zien waar de dichtstbijzijnde gratis parkeerplek is. Als je je zorgen maakt of er parkeerruimte vrij is dan kun je op www.parkbee.com/nl eventueel een parkeerplek reserveren. hier staan plekken op die op 6 minuten loopafstand zijn.  

Scroll naar boven