Marianne Keur

Mijn naam is Marianne Keur.  Als persoon zou ik mezelf typeren als iemand die eerlijk is, doortastend en direct. Het voordeel daarvan is dat je weet wat je aan me hebt. Daarnaast vind ik humor belangrijk, ook in de behandelkamer. Gesprekken bij een psycholoog zijn namelijk vaak al moeilijk genoeg.

Ik werk veel met EMDR, cognitieve gedragstherapie (CGT) en Acceptance and commitment therapie (ACT). Voor ACT heb ik een passie. Dit komt omdat er in deze behandelmethode centraal staat dat het leven soms moeilijk ís, maar dat dat niet in de weg hoeft te staan van een waardevol leven.

In 2010 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2016 ben ik GZ psycholoog. En sinds 2018 ben ik EMDR Europe practitioner (VEN) en cognitief gedragstherapeut (VGCT). Vanaf 2021 ben ik ook supervisor VGCT. Mijn werkervaring heb ik bij diverse grotere zorginstellingen opgedaan.  Zowel in de specialistische GGZ als in de basis GGZ. Ik heb gewerkt bij GGZ Delfland, Indigo en Praktijk 2005. In 2020 ben ik begonnen met mijn eigen psychologie praktijk. Wegens corona heeft dit even op een laag pitje gestaan, waarbij ik me weer vooral op mijn functie in loondienst heb gericht. Vanaf 2023 start ik met enthousiasme ook de behandelcontacten in mijn praktijk weer op.

Ik ben lid van de VEN en van de VGCT

Neem gerust contact met me op om te overleggen wat ik voor je kan betekenen. 

Psycholoog Marianne Keur
Westeinde 135
Scroll naar boven